Νέα

24η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Χοροστάσι

Γινόμαστε 20 χρονών φέτος και συνεχίζουμε να το γιορτάζουμε! 

Και το γιορτάζουμε, όχι μόνο με χορό (μείνετε συντονισμένοι, έρχονται νέα!) αλλά και με αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία της χορευτικής χρονιάς που διανύουμε, την 24η συνολικά στα 20 χρόνια του Χοροστασίου μας. 

Η 24η Εθελοντική Αιμοδοσία μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρες 10:00-13:00 στα γραφεία του Χοροστασίου (Άπω Ανατολής 27 και Αντικυθήρων).

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητο το ραντεβού, όπως πάντα, καθώς θα πρέπει να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στον χώρο, με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για να κλείσετε ραντεβού ή να πάρετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δάσκαλο (κ. Βελισσαρόπουλο) ή στη γραμματεία του Συλλόγου κατά τις ώρες λειτουργίας του Χοροστασίου. Επίσης, μπορείτε να στείλετε και mail στο info@xorostasi.gr.

Προϋποθέσεις:

• Μάσκα
• Αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ, κάρτα αιμοδότη (αν υπάρχει)
• Ραντεβού (5 θέσεις ανά 15 λεπτά)
• Να αισθάνεστε καλά στην υγεία σας
• Να μην έχετε δώσει αίμα τους τελευταίους 3 μήνες

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να δώσετε αίμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις γενικές οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας https://ekea.gr

Όπως πάντα, μπορείτε να καλέσετε και δικούς σας ανθρώπους αν έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στην αιμοδοσία μας. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

Με χαρά σάς περιμένουμε όλες και όλους, κάθε φορά μάς τιμάτε με την παρουσία σας και βάζετε και το δικό σας λιθαράκι στην τράπεζα αίματος του Χοροστασίου που έχει βοηθήσει τόσους ανθρώπους και έχει στόχο να συνεχίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα!

Facebook event