Νέα

22η Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΧοροστάσιΤο Χοροστάσι μας, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, διοργανώνει την 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 10:00-13:00 στα γραφεία του Χοροστασίου (Άπω Ανατολής 27 και Αντικυθήρων).

Για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη αιμοδοσία είναι απαραίτητο το ραντεβού, καθώς θα πρέπει να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στον χώρο, με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για να κλείσετε ραντεβού ή να πάρετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Δάσκαλο (κ. Βελισσαρόπουλο) που θα έχει στη διάθεσή του τη λίστα με τις ώρες και τα ραντεβού, κατά τις ώρες λειτουργίας του Χοροστασίου. 

Προϋποθέσεις
• Μάσκα
• Αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ, κάρτα αιμοδότη (αν υπάρχει)
• Ραντεβού (τέσσερεις θέσεις ανά 15 λεπτά)
• Να αισθάνεστε καλά στην υγεία σας
• Να μην έχετε δώσει αίμα τους τελευταίους 3 μήνες

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να δώσετε αίμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις παρακάτω γενικές οδηγίες: https://ekea.gr

Μπορείτε φυσικά να ενημερώσετε και δικούς σας ανθρώπους και φίλους, ώστε να βοηθήσουν και αυτοί, ακόμα και αν εσείς δεν μπορείτε να δώσετε για τον οποιονδήποτε λόγο.

Οι ανάγκες για αίμα δυστυχώς δεν τελειώνουν ποτέ, ούτε καν μειώνονται! Δίνουμε πραγματικά 10 λεπτά από τον χρόνο μας, παίρνουμε και χυμούλη και κρακεράκια, βλέπουμε και τους φίλους μας και έχουμε κάνει μια εξαιρετική πράξη για τους συνανθρώπους μας αλλά και για τη δική μας ψυχή!

Σας περιμένουμε για ακόμα μία φορά, με μεγάλη χαρά! 

Facebook Event