Νέα

19η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Χοροστάσι


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε τη χορευτική μας χρονιά από το να κάνουμε κάτι καλό για εμάς και για τους συνανθρώπους μας!

Φτάσαμε λοιπόν (αισίως) στη 19η Εθελοντική Αιμοδοσία μας και είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει και για όσους έχουμε βοηθήσει τόσα χρόνια. Αυτό μας κάνει να θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά!

Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρες 10:00-13:00, στα γραφεία του Συλλόγου μας (Πληροφορίες για το πώς θα έρθετε, εδώ).

Όπως πάντα, για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 210 9605494 (Δευ-Παρ, 18:00-21:00) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@xorostasi.gr.

Για την περίπτωση που δεν γνωρίζετε αν μπορείτε να δώσετε αίμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις παρακάτω γενικές οδηγίες.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας. Αν έχετε κάρτα αιμοδότη, θα πρέπει να την έχετε και αυτή μαζί σας.

Μπορείτε φυσικά να καλέσετε τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς ούτε η συμμετοχή ούτε η βοήθεια περιορίζονται στα μέλη του Χοροστασίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!

Facebook event