Νέα

Εγγραφές Χορευτικής Χρονιάς 2021-2022



Αγαπητές και Αγαπητοί,

Ελπίζουμε να είστε υγιείς και έτοιμοι, απ’ όλες τις απόψεις, για τη νέα «σεζόν». 

Μετά από μεγάλη αναμονή, αλλά και προσμονή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δημοσιεύθηκε επισήμως η απόφαση των αρμόδιων φορέων ότι επιτρέπεται στον Σύλλογό μας να επανεκκινήσει τη δραστηριότητά του όσον αφορά στη διδασκαλία του χορού. 

Όπως γνωρίζετε ήδη σε σχέση με άλλες δραστηριότητες που ξεκίνησαν να λειτουργούν από τις 13 Σεπτεμβρίου, ορισμένες επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να δέχονται στον χώρο τους μόνο εμβολιασμένους έναντι του Covid (ή νοσήσαντες από Covid), ενώ άλλες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, και να δηλώσουν στις αρμόδιες Αρχές, εάν θα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους (αμιγείς) ή για όλους αλλά με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις (για εβδομαδιαίο διαγνωστικό έλεγχο PCR ή Rapid test) που θέτουν οι σχετικές διατάξεις. 

Σαν Σύλλογο μας απασχόλησε πάρα πολύ, όλο το καλοκαίρι, το συγκεκριμένο ζήτημα, εάν δηλαδή θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως αμιγής επιχείρηση ή όχι, καθώς δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν, ούτε όμως επιθυμούμε να κρίνουμε οποιονδήποτε για την επιλογή του να εμβολιαστεί ή όχι. 

Μετά από πολλή σκέψη και αξιολόγηση διαφόρων παραγόντων, όπως τις δυνατότητες που έχουμε για να εφαρμόζουμε τους απαιτούμενους ελέγχους, τα μέσα (οικονομικά, ανθρώπινο δυναμικό κλπ.) που διαθέτουμε, θέματα χωροταξικά και οργανωτικά αλλά, κυρίως, τις συνέπειες για τον Σύλλογο σε περίπτωση που εμφανισθεί κάποιο κρούσμα του ιού και δεν μπορέσουμε να ελέγξουμε τη διασπορά του, αποφασίσαμε ότι δεν έχουμε, ουσιαστικά, επιλογή παρά να δεχθούμε για εγγραφές για τη νέα διδακτική χρονιά 2021-2022 (και για όσο διαρκούν τα μέτρα που αφορούν στη λειτουργία αμιγών και μη επιχειρήσεων) μόνο άτομα τα οποία έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους ή έχουν νοσήσει από Covid το τελευταίο 6μηνο και διαθέτουν αντίστοιχο πιστοποιητικό. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα πιστοποιητικά νόσησης θα ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς, μετά τη λήξη τους, θα πρέπει να προσκομιστεί πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Εξυπακούεται ότι, εφόσον κατά τη διάρκεια του έτους, υπάρξει μεταβολή συνθηκών, τέτοια που να μας επιτρέπει να δεχθούμε και τα άτομα που δεν θα μπορέσουν να εγγραφούν τώρα για οποιονδήποτε λόγο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως. 

Έτσι θα θέλαμε να καλέσουμε όποιον ενδιαφέρεται να εγγραφεί για το διδακτικό έτος 2021-2022, να επισκεφθεί τα γραφεία του Συλλόγου μας από την ερχόμενη Δευτέρα 20.9.2021 έως και την Παρασκευή 24.9.2021 και ώρες 18.00 με 21.00, για να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής και να προσκομίσει για έλεγχο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που κατέχει. Όπως κάθε χρόνο, χρειάζονται και 2 φωτογραφίες και χαρτί από τον γιατρό για τη δυνατότητα άσκησης.

Για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα θα ακολουθήσει επίσης νέα ανακοίνωση, καθώς αναμένουμε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις και οδηγίες. 

Έναρξη μαθημάτων: 1η Οκτώβρη!

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή αρχή και μια ομαλή χορευτική χρονιά, με υγεία και ασφάλεια.