Νέα

Κάλαντα (εξ’αποστάσεως) με το Χοροστάσι!Κάθε χρόνο, παραμονή Χριστουγέννων θα φορούσαμε τις φορεσιές μας και θα πηγαίναμε από σπίτι σε σπίτι αγαπημένων φίλων και συγγενών για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να ευχηθούμε για όμορφες γιορτές με υγεία.

Επειδή φέτος δεν μπορούμε, βρήκαμε άλλο τρόπο για να “μπούμε” σε κάθε σπίτι και να χαρίσουμε (ελπίζουμε) χαμόγελα!

Κάλαντα Χριστουγέννων από τη Μακεδονία λοιπόν, εξ’αποστάσεως και διαδικτυακά!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Γιάννη Παυλόπουλο για τη βοήθειά του και τον Μπάμπη Σαϊτάνη για την εξαιρετικά περίπλοκη τεχνική δουλειά πίσω απο το βίντεο αυτό.

Ευχαριστούμε και τα παιδιά που μας συνόδεψαν με τη μουσική τους: Ερμής Ζεκίρης (ακορντεόν), Μάριος Στενός (κλαρίνο), Νίκος Βυνηρής ( Νταούλι), Παναγιώτης Βελισσαρόπουλος (σαξόφωνο).

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ και τα κορίτσια του Χοροστασίου που τραγουδούν: Αλεξανδρή Χριστίνα, Βασιλείου Βασιλική (και Μαρίνα!), Βλάχου Ελένη, Δάσκα Ναταλία, Διαμαντοπούλου Μαρία, Ζησίμου Άρτεμις, Ιντζίδη Παναγιώτα, Καρβούνη Έλενα, Κρητικού Μαρία, Κυριάκη Κωνσταντίνα, Μαθιουδάκη Κωνσταντίνα, Μπαγλατζή Αλκυόνη, Μπουγάτσου Μαρία, Νικογεώργου Δήμητρα, Οικονομίδου Ρουμπίνη, Ορφανού Έφη, Ορφανού Τζωρτζίνα, Παπακωνσταντίνου Άννα (και Αλεξάνδρα!), Παπανικολάου Δέσποινα, Στάιου Ελένη

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, με υγεία και αγάπη σε όλους! Και του Χρόνου καλύτερα!